Meniu

luni, 30 ianuarie 2012

Pariul zilei, 30 ianuarie.

Avancronică eveniment 1 
În Turcia, ultimul meci al etapei are loc între ocupanta locului 10, Kayserispor, şi Beşiktaş  locul 3, trupa lui Quaresma fiind favorită.
Pronostic
Beşiktaş sau egal – cota 1.27
Besiktas înscrie – cota 1,25

Avancronică eveniment 2
Ultima partidă a etapei în Spania aduce față în față două vecine de clasament, locurile 9 și 10, Osasuna Atletico Madrid. Chiar dacă trupa madrilenă nu este foarte bine clasată are prima șansă și va înscrie aproape sigur.
Pronostic
Atletico Madrid sau egal – cota 1.37
Atletico Madrid inscrie – cota 1,28

Avancronică eveniment 3 
În Portugalia, Porto a suferit prima înfrângere, după o serie incredibilă de 55 fără eșec, împotriva unei echipe care se bate la retrogradare, astfel că putem spune că orice este posibil, de acum încolo. Prin urmare, meciul dintre Braga, locul 3, și Maritimo, locul 5, este deschis oricărui rezultat, dar finalista Europa League nu are voie să-l piardă.
Pronostic
Braga sau egal – cota 1,32
Braga înscrie – cota 1,2

Avancronică eveniment 4 
În Israel, liderul Ironi Kiryat se deplasează la Tel Aviv pentru a da piept cu ocupanta locului 7, Maccabi, în ceea ce se anunță derby-ul etapei și totodată un meci specaculos cu goluri multe.
Pronostic
Ironi Kiryat înscrie – cota 1,30
Total goluri meci 2+ - cota 1,26

Avancronică eveniment 5  
Liga a 2-a din Olanda aduce meciul restanță dintre Go Ahead Eagles și Sparta Rotterdam, oaspeții fiind favoriți, dacă ne uităm la locul 3 pe care îl ocupă și la valoarea lotului.
Pronostic
Sparta sau egal – cota 1, 32
Sparta înscrie – cota – 1, 20

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu