Meniu

vineri, 27 ianuarie 2012

Pariul zilei, 27 ianuarie.



Avancronică eveniment 1
Cupa Africii pe Naţiuni contiună astăzi cu meciurile din grupa C, primul duel fiind cel dintre Tunisia şi Niger. Dacă în prima etapă Tunisia a reuşit să învingă Marocul, fără să plece din postura de favorită, în acest meci are clar prima şansă.
Pronostic
Tunisia câştigă, cota 1,30

Avancronică eveniment 2
Grupa C mai aduce un meci interesant, cel dintre Gabon şi Maroc, unde MArocul, dacă vrea să mai păstreze şanse la calificare, trebuie să câştige neapărat şi poate să o facă, având în lot nume mult mai mari decât cel al adversarei de deseară.
Pronostic
Maroc sau egal, cota 1,31

Avancronică eveniment 3
PSV întalneşte pe teren propiu pe Vitesse, un duel între locurile 2 şi 7 din Eredivisie. Neînvinşi acasă, la care se adaugă o serie de 5 victorii consecutive pe terenul lor, elevii lui Fred Rutten sunt favoriţi clar în acesastă partidă.
Pronostic
PSV câştigă, cota 1,22

Avancronică eveniment 4 
FA Cup aduce duelul dintre Tottenham şi Watford, prima aflată în fruntea Premier League, a luptându-se pentru rămânerea în Championship. Chiar dacă meciul se joacă acasă la divizionara secundă, elevii lui Harry Redknapp sunt de departe favoriţii acestui meci, întrucât sunt în formă şi au o valoare individuală excelentă.
Pronostic
Tottenham câştigă, cota 1,44

Avancronică eveniment 5
Să rămânem la FA Cup, acolo unde dau piept două echipe din primul eşalon, respectiv Fulham cu Everton, separate în clasament doar de golaveraj. Ambele formații sunt aproape scăpate de grijile retrogradării, dar în același timp nu au pretenții să ajungă în cupele europene direct din campionat, așa că această competiție este un bun prilej să le ofere un loc în Europa League, iar spectacocul este garantat.
Pronostic
Total goluri 2+ , cota 1,28

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu