Meniu

marți, 24 ianuarie 2012

Pariul zilei, 24 ianuarie.




Avancronică eveniment 1 
Cupa Africii pe Naţiuni continuă astăzi cu două meciuri interesante, ambele din grupa D. Primul este cel dintre Ghana, şi Botswana, cea din urmă fiind o echipă fără mari pretenţii la această ediţie. Numele mult mai sonore, care dau valoare lotului, fac din Ghana favorita grupei, dar şi a meciului.
Pronostic 
Ghana câştigă, cote între 1.30-1.40.

Avancronică eveniment 2
RSC Anderlecht-KAA Gent este derby-ul etapei în Belgia. Anderlecht este lider şi are un avans de 6 puncte faţă de Gent, ocupanta locului 2. Echipa gazdă va da totul pentru a nu pierde acest meci, blocându-i ocazia lui Gent să se apropie. Va fi un disputat, în care se vor marca multe goluri.
Pronostic
Total goluri : 3+, cote intre 1.65-1,75
 
Avancronică eveniment 3 
Juventus – Roma ţine cu siguranţă capul de afiş al zilei, meciul contând pentru accederea în semifinalele Cupei Italiei. Trupa bianconero este neînvinsă în acest sezon şi pleacă cu prima şansă, având nu doar un atac superior, dar şi o aparare mai sigură decât cea a Romei.
Pronostic
Juventus sau egal, cota 1,23 

Avancronică eveniment 4
În Turcia, Beşiktas, ocupanta locului 3, primeşte vizita celor de la Gaziantepspor, locul 14. Avantajul terenului propriu, unde a pierdut un singur meci în acest sezon, şi valoarea superioară a lotului îi dau lui Beşiktas prima şansă.
Pronostic 
Beşiktas căştigă, cote între 1,35- 1,45
 
Avancronică eveniment 5
În returul sferturilor Cupei Spaniei, Espanyol joacă pe terenul lidrului Secundei Division, Mirandes. După ce în tur catalanii s-au impus cu 3-2, au nevoie de un egal pentru a merge mai departe. Avantajul minim luat din  tur, coroborat cu experiența superioară,  fac din Espanyol atât favorita la calificare, cât și a meciului.
Pronostic 
Espanyol sau egal , cota 1,37

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu