Meniu

miercuri, 25 ianuarie 2012

Pariul zilei, 25 ianuarie.



Avancronică eveniment 1
Olympiakos Pireu, liderul campionatului, întalnește acasă, în Cupa Greciei, ocupanta locului 10, Panionios. Fără înfrângere pe teren propriu şi cu un adversarul modest în meciurile din deplasare (2 victorii în campionat) o fac pe Olympiakos favorită certă.
Pronostic
Olympiakos câștigă – cota 1,20

Avancronică eveniment 2
Meciul zilei este cu siguranță Barcelona-Real, al doilea El Clasico din acest an. După înfrângerea cu 2-1 de pe Bernabeu, trupa lui Jose Mourinho are nevoie de o victorie la 2 goluri pentru a accede în semifinalele Cupei Spaniei, astfel că trebuie să joace totul pe cartea atacului.
Pronostic
Real Madrid înscrie – cota 1.55

Avancronică eveniment 3
Internazionale Milano se deplasează în Sicilia, pentru a da piept cu Napoli, un duel din Cupa Italiei ce se prefigurează incendiar. După o serie fastă de 5 victorii consecutive, trupa lui Ranieri pare favorită, ținând cont și de forma mai slabă prin care trec Cavani & co.
Pronostic
Inter sau egal - cota 1.52

Avancronică eveniment 4
Cupa Spaniei aduce față în față pe Mallorca și Athletic Bilbao. Bascii par să fie într-o formă mai bună, în ciuda eșecului din ultima etapă suferit, totuși, în fața lui Real Madrid. Mallorca se concentrează mai mult pe campionat, unde are ca obiectiv salvarea de la retrogradare cu cât mai multe meciuri înainte de finalizarea campionatului.
Pronostic
Athletic Bilbao sau egal – cota 1.37

Avancronică eveniment 5
Australian Open oferă un meci electrizant, deja un clasic, între Roger Federer, poate cel mai bun jucător al tuturor timpurilor, și Rafael Nadal, actual loc 2 mondial. Miza este uriașă, chiar dacă cei doi sunt obișnuiți cu aerul tare al turneelor de grand slam, o calificare în finală nefiind la mâna oricui. Experiența lui Federer, care tocmai a jucat meciul cu numărul 1000 în carieră, îi dă un mic avantaj în fața spaniolului, care a avut un meci epuizant cu Berdych și care se știe că joacă mai bine pe zgură, suprafețele rapide nefiind tocmai pe placul lui.
Pronostic
Federer câștigă - cota 1,60

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu