Meniu

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Voința Sibiu-Universitatea Cluj 0-0

Etapa a 16-a din Liga 1 a adus partida dintre Voința Sibiu și Universitatea Cluj, între două formații ardelelene, dar cu aspirații diferite. Ambii antrenori au mizat pe sistemul 4-3-3. Miron- Apostol, Sg. Bar, N. Grigore II- Nicola, Bunea, Dîlbea, Tătar- I. Popa, Lukanovici, Cigan, respectiv Matache- Unguruşan, Szukala, Pele, Grecu- Păcurar, Boştină, L. Marinescu- Cojocnean, Machado, N. Tony.

Desfășurarea meciului
Partida a început cu oaspeții în atac, Sibiul apărându-se pe două linii, foarte agresiv. Niciuna dintre echipe nu și-a creat șanse, datorită lipsei de inspirație și inexactității din ultimii 30 de metri. Clujenii au avut apoi multe faze de poartă, în urma unor faze fixe, dar nu au avut precizie și, astfel, au ratat desprinderea. Chiar puteau să fie taxați, în două rânduri, la contraatacurile sibienilor, dar nici aceștia nu au avut exactitate, iar prima parte s-a terminat cu scorul de 0-0, în urma unei reprize sărace din punct de vedere tehnico-tactic.

Mitanul secund a continuat în aceeași manieră și se preconiza unul dintre meciurile modeste ale sezonului. Niciuna dintre formații nu a reușit vreo fază notabilă, o rupere de ritm, un atac pozițional sau un dribling care să-ți ia ochii, iar meciul s-a terminat cum a început, 0-0. Oricât s-ar mai fi jucat, nu se marca, asta este clar! Cel mai slab meci al campionatului, fără vreo ocazie, fără o idee de joc, ambele formații sperând că vor marca pe o greșeală adversă sau ajutată de noroc.

Nu e de ajuns sa ai vointa, mai trebuie sa ai si putinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu