Meniu

joi, 16 februarie 2012

Pariul zilei, 16 februarie.


Seara EUROPA LEAGUE. este plină de dueluri între echipe extrem de valoroase, iar forma de moment va fi esenţială.

1. Victoria Plezn – Shalke 04
Nemţii sunt oarecum favoriţi în acest meci, chiar dacă joacă în deplasare, fiindcă au de partea lor experienţa şi valoarea individuală, dar nu trebuie neapărat să câştige, ci şi un egal le-ar fi favorabil în vederea manşei retur.
Pronostic: X2, cota 1,29

2. Trabzonspor – PSV
PSV conduce Eredivisie, pe când Trabzon se află în cea mai buna formă și chiar dacă partida are loc în infernul unui stadion turcesc, unde fanii sunt renumiți pentru atmosfera creată, PSV are o șansă bună să plece neînvinsa.
Pronostic: X2, cota 1,37

3. Ajax – Manchester United
Manchester se deplasează în Olanda pentru a da piept cu Ajax, o echipă super ofensivă, dar destul de neexperimentată. Meciul va fi unul spectaculos, cu probabilitatea mare ca ambele echipe să marcheze. Favorita la calificare este trupa lui Ferguson, însă în tur se poate întâmpla orice.
Pronostic: ambele echipe înscriu, cota 1,70

4. FC Porto – Manchester City
Unul dintre cele mai frumoase și așteptate meciuri din această fază a competiției se va disputa pe Stadio Dragao, între FC Porto și Manchester City. Partida aduce față în față două echipe cu super jucători, unul dintre dueluri fiind cel dintre Hulk și Aguero, iar meciul va fi cu siguranță unul pe masură.
Pronostic: Manchester City înscrie, cota 1,30

5. Stoke City – Valencia
Valencia este într-o formă bună și are experienta să treacă de Stoke, dar englezii au de partea lor forța de grup și avantajul unui campionat sensibil mai puternic decât Primera, dar totuși liliecii pleacă favoriți și au șanse să bune să-și impună stilul de joc împotriva echipei lui Tony Pulis.
Pronostic: X2, cota 1,40

6. Lazio – Atletico Madrid
Alt meci tare, altă echipa spaniola. Atletico Madrid joacă pe Stadio Olimpico, împotriva celor de la Lazio, iar coincidenţa face ca ambele echipe să se bazeze pe super atacanţi, deci ne aşteaptă un meci spectaculos, cu o probabilitate mare să se înscrie un număr considerabil de goluri.
Pronostic: ambele echipe înscriu, cota 1,50 

7. Lokomotiv Moscova – Athletic Bilbao
Bascii de la Bilbao se deplasează în Rusia pentru întâlnirea cu Lokomotiv Moscova. Spaniolii vor avea probleme cu temperatura foarte scazută, de aceea, cel puţin pentru această partidă, Lokomotiv pare a avea din start un avantaj.
Pronostic: Lokomotiv înscrie, cota 1,25

8. Legia Varsovia – Sportig Lisbona
Sporting Lisabona, locul 4 din Portugalia, va juca returul acasă, astfel că are ca obiectiv clar să nu piardă în Polonia, însă Legia este o echipa a pus și pune în continuare probleme.
Pronostic: Sporting înscrie, cota 1.25

9. Udinese – PAOK
 
Duelul echipelor care au în lot români, Torje, respectiv Lazăr şi Boloni, Udinese şi PAOK pare un duel ciudat, în urma căruia se poate califica oricare dintre combatante. Udinese, în afară de avantajul terenului propriu, are de partea sa faptul că joacă într-un campionat mult mai bine cotat şi valoarea individuală mai mare a jucătorilor, Antonio Di Natale fiind principala gură de foc a peninsularilor.
Pronostic: Udinese castiga, cota 1.65

10. STEAUA BUCURESTI - F.C. TWENTE

Meciul zilei cel puţin pentru noi, românii, este Steaua - Twente. Roş-albaştrii vor juca cu 50.000 de suporteri în spate, pe Arena Naţională. Pe hârtie, echipa olandeză pleacă favorită, însa în teren s-ar putea ca altfel să stea lucrurile. Elevii lui Ilie Stan vor avea de partea lor tribunele şi acest lucru pare să-i motiveze foarte tare şi îndrăznesc să spun că sunt avantajaţi şi de pedigree-ul european, superior celor de la Twente.

Pronosticuri:

1. Steaua marchează, cota 1,35

2. Rezultat la pauză, 1x cota 1.29

3. Rezultat la final, 1x cota 1,52

4. Total goluri 2+, cota 1,22

5. Raul Rusescu înscrie, cota 2.30*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu