Meniu

marți, 19 aprilie 2011

Are sau nu dreptate?

John Toshack, fost mare international galez si antrenor al Realului, a dat o declaratie care poate parea surprinzatoare, chiar socanta pentru multi, dar foarte adevarata pentru cei care vor sa o inteleaga:

"Nu sunt un mare fan al lui Pepe nici ca mijlocaş, nici ca fundaş, dar faptul că el a fost privit ca un mare salvator în meciul cu Barcelona spune multe despre actuala echipă a Madridului şi contravine la tot ceea ce însemna această echipă pe vremuri. Real Madrid s-a relaxat după ce a marcat contra Barcelonei, iar cel mai rău lucru este că la final remiza a părut o mare realizare. Nu-mi amintesc să fi văzut o echipă a Realului atât de conservativă pe propriul stadion şi mi se pare ciudat cum de acest lucru este tolerat de fanii de pe 'Bernabeu'. Mourinho joacă doar pe contraatac cu Ronaldo şi Di Maria, în speranţa că aceştia vor rezolva problema golurilor. În finala Cupei Regelui ar trebui ca echipa să fie una mult mai ofensivă" a spus tehnicianul in varsta de 62 de ani si tiind sa-i dau dreptate. In fond, echipa lui Mourinho nu are o filosofie propriu-zisa de joc, ci se bazeaza foarte mult pe individualitati. Daca in campionat Realul s-a descurcat onorabil, iar in celelalte competitii in care este angrenata la fel, in fata unei echipe de talia Barcelonei nu vad cum poti castiga astfel, doar in cazul in care ai multa sansa!
Stirea este preluata de pe ProSport. Comenatariile imi apartin. Ramane de vazut ce se va intampla in urmatoarele trei meciuri Barca-Real, iar apoi vom vedea daca Toshack a avut dreptate sau nu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu