Meniu

joi, 23 decembrie 2010

"Sepciile rosii" vor mai mult!

Universitatea Cluj a inceput foarte repede campania de achizitii, prin finalizarea unor transferuri "bomba". Pe langa acestea, a pus pe liber mai multi jucatori, care au avut prestatii sub asteptari.

Jucatorii adusi

-Marius Popa- venit de la Pandurii, a fost titular in primele 12 etape, dar Mingote i-a luat locul din etapa 13 incoace
-Abrudan- adus la Steaua cu surle si trambite; fostul "student" a aratat ca nu are cine stie ce valoare si ca nu este sigur la jocul pe jos
-Steven Pele- ultima oara la Racing Strasbourg, fundasul central a prins si cateva meciuri in Ligue 1
-Elias Bazzi- venit de la Dinamo, unde a fost rezerva lui Zie Diabate, pe postul de fundas stanga
-Adrian Cristea- venit de la Dinamo, pare sa fie cel mai mare plus pentru "U", singurul jucator adus sa fie titular incontestabil
-Nasser Menassel- venit de la Pandurii, unde a prins, in tur, jumatate din meciuri

Era nevoie de ei?

-portari aveam, chiar 2, la acelasi nivel cu Popa; Bosneag ramanea rezerva, iar in poarta ar fi revenit Matache, care n-a facut meciuri rele deloc (pe Hutan sa-l uitam, pentru ca a fost pus pe liber in urma prestatiilor foarte slabe). Sunt curios cum ii va multumi Ionut Badea pe toti trei.
-fundasii centrali sunt bineveniti, pentru ca Szilagy s-a accidentat si rateaza tot returul, iar Cvirik a fost pus pe liber; par sa fie doua transferuri inspirate, dar ma intreb ce se va intampla cand Szilagy va reveni?
-chiar daca Mendy n-a jucat rau in tur, avea nevoie de concurenta, pentru a fi mai concentrat; francezul, sunt sigur, va arata mai mult. 
-in zona mediana au fost adusi doi jucatori cu calitati certe. Singura intrebare este daca se vor impune. Pentru Cristea va fi mai usor, pentru ca se intalneste cu jucatori cu care a jucat si la Dinamo (Matache, Bazzi, Mendy, Bostina, Niculescu), dar de francez ma indoiesc, pentru ca, daca stam sa ne uitam la cariera lui, s-a transferat in fiecare an.

Cred ca era nevoie de ei, poate in afara de Popa, pentru a dubla posturile deficitare. Daca stam sa ne uitam la parcursul echipei, vedem ca rezultatele s-au obtinut pe la jumatatea turului, cand jucatorii erau inca proaspetii si au inceput sa se cunoaca intre ei si sa-si formeze automatisme. 


Sursa Prosport


Poate ar fi bine sa se incerce si aducerea unui mijloca stanga, deoarece Noe Acosta nu s-a ridicat la pretentiile clubului  si a fost pus pe liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu