Meniu

luni, 6 decembrie 2010

Catania-Juventus 1-3

In cadrul etapei a 15-a din Serie A, Catania a primit vizita Batranei doamne. Echipa siciliana a inceput meciul cu Andujar- Potenza, Silvestre, Terlizzi, Alvarez- Ledesma- Biagianti, Martinho- Gomez- Marimoto, Maxi Lopez, desfasurati intr-un sistem 4-1-2-1-2. Del Neri a i-a aliniat in teren pe Storari- Sorensen, Bonucci, Chiellini,Grosso- Krasic, Melo, Aquilani, Pepe- Quagliarela, Iaquinta, in deja obisnuitul sistem 4-4-2.

Desfasurarea meciului

Catania a inceput sus, foarte motivata, dar s-a stins dupa aproximativ 20 de minute. A mizat pe tridentul ofensiv Gomez-Marimoto-Lopez, care nu a dat roade.
Bianconeri au intrat mai greu in meci, au gresit multe pase si au pierdut usor mingea, dar pe parcursul primei reprize si-au revenit. In minutul 35 Pepe a deschis scorul, dupa o faza care nu anunta nimic, dar doua minute mai tarziu Marimoto a egalat, dupa o balbaiala in careu a fundasilor juventini. 
In urma celor doua goluri pur intamplatoare meciul a capatat ritm. Lui Quagliarela nu i s-a validat un gol perfect valabil, in minutul 42, dar doua minute mai tarziu a spart gheata printr-o super executie. 
Repriza a doua nu a adus nimic nou. Acelasi joc static, de tatonare a adversarului, in care doar marea greseala a lui Terlizzi a dus la dubla lui Quagliarela.

Per total, a fost un meci decis de greseli personale, in care amblele echipe au jucat chinuit, parca la trecerea timpului. Juventus a venit sa ia 3 puncte, foarte importante in lupta pentru titlu, si a reusit acest lucru, dar fara sa fie mai buna, ci doar mai incisiva. 

Omul meciului este Quagliarela, dar si sarbul Krasic a facut un joc solid. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu