Meniu

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

West Ham-Arsenal 0-3

In cadrul etapei a 23-a din Premier League, ciocanarii au primit vizita tunarilor. Avram Grant a abordat meciul intr-un sistem 4-5-1, cu Green- Faubert, Tomkins, Upson, Bridge- Sears, Noble, Kovac, Spector, Hines- Cole. Wenger a folosit o asezare 4-1-4-1, cu Szczesny- Eboue, Djorou, Koscielny, Clichy- Song- Walcott, Fabregas, Wilshere, Nasri- Van Persie.

Desfasurarea meciului

In prima repriza doar o echipa a existat si aceea a fost Arsenal. Tunarii au mitraliat apararea adversa, prin cvintetul ofensiv, care a colaborat fara cusur. RvP, in minutul 13, a deschis scorul cu o executie de finete, dupa ce Nasri i-a lasat balonul, sarindu-l, iar Walcott (41') a dublat avantajul, dupa un assist al aceluiasi olandez.  Pe langa cele doua reusite, tunarii au mai avut nenumarate ocazii, chiar si o bara a neobositului van Persie.
West Ham a inceput cu un joc foarte lent si a schimbat, in minutul 20. Boa Morte l-a inlocuit pe Noble, dar aceasta mutare nu i-a ajutat cu nimic.
Actul secund a adus o oarecare egalizare in joc a celor doua echipe, dar tot cu un plus pentru oaspeti. Acestia au tinut mingea cu calm si au reusit, in final, sa castige cu un scor de forfait. In minutul 76, nou transferatul Bridge l-a faultat in careu pe Walcott, iar RvP a transformat cu calm lovitura de pedeapsa.

Meciul a fost unul fara istoric, dominat de la cap la coada de trupa lui Arsene Wenger.
Omul meciului este de departe Robin van Persie. Batavul s-a miscat mult si a reusit doua goluri si un assist. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu