Meniu

vineri, 16 martie 2012

Pariul zilei, etapa a 21-a din Liga 1.

1. Concordia Chiajna – Rapid, vineri ora 19:30
Prologul etapei a 21-a se desfăşoară la Chiajna, acolo unde echipa gazdă întâlneşte trupa lui Răzvan Lucescu. Giuleştenii sunt fără Pancu, accidentat, însa îl au pe Ioniţă, care pare să-şi fi regăsit forma. Atât teoretic, cât şi practic Rapidul este favorită și pare greu de crezut că va scăpa victoria.
Pronostic: Rapid câştigă, cota 1.60

2. CS Mioveni – FCM Târgu Mureş, vineri ora 20:30
Meci important pentru evitarea retrogradării este cel de la Mioveni, unde gazdele, ultimii clasaţi, întâlnesc o altă echipă cu mare nevoie de puncte, FCM Târgu Mureş. Oaspeţii, cel puţin la o scurtă analiză comparativă a loturilor celor două contestatare, pleacă ca favoriţi, dar orice este posibil.
Pronostic: Târgu Mureş sau egal, cota 1.34

3. Voinţa Sibiu – Gaz Metan, sâmbătă ora 15:00
Vecine de clasament şi scăpate oarecum de grijile matineului, Gaz Metan şi Voinţa dau piept la Sibiu într-un meci fără o favorită clară, valoarea şi experienţa mai mari ale medieşenilor fiind nivelate de faptul că joacă în deplasare, la o echipă arţăgoasă şi muncitoare.
Pronostic: Gaz Metan sau egal, cota 1.38

4. CFR Cluj – Pandurii Târgu Jiu, sâmbătă ora 17:00
După egalul de la Mediaş, elevii lui Jorge Costa nu mai au voie să facă paşi greşiţi, dar Pandurii este o echipă tare, în ciuda absenţelor lui Roberto Dumitru, accidentat, şi Voiculeţ, suspendat.
Pronostic: CFR câştigă, cota 1.55

5. Petrolul – U Cluj , sambata 19:00
Cu un antrenor proaspăr demisionat căruia i-a luat locul Claudiu Niculescu, Universitatea se deplasează la Ploiesti cu un suflu nou şi cu un obiectiv clar, victoria. Ploieştenii, însă, formează o echipă imprevizibilă, care oscielază partidele bune cu cele dezastroase, şi au nevoie disperată de puncte pentru a putea ieşi din zona nisipurilor mişcătoare.
Pronostic: U Cluj sau egal, cota 1.32

6. Dinamo Bucureşti – Sportul, sâmbătă ora 21:30
Dinamo va primi vizita Sporului, echipa lui Isăilă pornind ca din tun cu două victorii care au urcat-o mai sus de locurile retrogradabile. Cu toate acestea, câinii nu ar trebui să aibă probleme în acest meci dat fiind lotul extrem de bun şi experimentat pe care îl au, dar trebuie să fie foarte atenţi şă să nu lase garda în niciun moment al partidei, altfel pot avea surprize.
Pronostic: Dinamo câştigă, cota 1.30

7. FC Braşov – Oţelul Galaţi, duminică ora 18:00
Două echipe cu antrenori tineri şi vulcanici, Şumudică şi Dorinel, şi cu jucători de valoarea pentru Liga 1 sunt ingredinetele unui duel frumos, pe care Braşovul are prima şansă să-l câştige, având avantajul terenului propriu şi acestui nou venit Ilijoski, un decar foarte bun şi exrem de prolific, după câte ne-a arătat în primele două etape ale anului.
Pronostic: Braşov sau egal, cota 1.35

8. Steaua – Astra, duminică ora 20:30
Steaua revine în Ghencea după 10 luni şi într-un moment bun al echipei care a luat 6 puncte din două deplasări dificile. Această formă bună, coroborată cu valoarea individuală și forța de grup care începe să se concretizeze, le pot da gazdelor acel plus pentru a se impune contra unei echipe cu super jucători, printre care se numără Spadacio, Lung Jr. sau Găman.
Pronostic: Steaua câștigă, cota 1.50

9. Ceahlăul – Vaslui, luni 20:30
Epilogul etapei aduce față în față două echipe moldave cu doi conducători mediatizați poate excesiv, Porumboiu și Pinalti. Duelul din teren va fi unul interesant, gazdele fiind o echipă fără individualități, dar care a știut să își câștige punctele, pe când Vasluiul deținând o suită incredibilă, la arhicunoscuții Sânmărtean, Adailton și Wesley alâturându-se şi acest tânăr şi extrem de talentat Stanciu.
Pronostic : Vaslui sau egal , cota 1.25
Vaslui câştigă, cota 2.00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu