Meniu

joi, 1 martie 2012

Pariul zilei, etapa a 19-a din Liga 1.

După o pauză extrem de lungă, Liga 1 reîncepe cu o serie de dueluri interesante, mai toate echipele consolindâdu-şi un prim 11 mai puternic decât în tur şi, bineînţeles, mai sudat.

1. Brasov – Pandurii, vineri ora 18:00
Primul meci al returului se joacă sub Tâmpa, unde Braşovul întalneste revelaţia din tur, Pandurii. Duelul este cu atât mai interesant cu cât antrenori la cele două formaţii sunt Şumudică, respectiv Grigoraş, doi dintre cei mai buni şi surprinzători tehnicieni ai campionatului intern, aşadar ne va aşteapta  o partidă electrizantă.
Pronostic: Braşov sau egal , cota 1,30

2. CFR Cluj – FCM Tg. Mureş, vineri ora 20:30
Feroviarii întâlnesc pe teren propriu pe cei din Târgu Mureş, conduşi de noul venit Marius Lăcătuş, care a avut la dispoziţie pauza de iarnă pentru a-şi implementa ideile de joc. Cu toate acestea însă, oaspeţii nu au deocamdată omogenitatea şi valoarea necesare pentru a pune probleme în Gruia.
Pronostic: Cfr castiga – cota 1,30

3. Rapid – U Cluj, sâmbătă ora 18:00
Cu siguranţă derby-ul etapei se joaca în Giuleşti, iar asta prin prisma locului, pretenţilor şi a loturilor celor două formaţii: Rapid se luptă pentru titlu, pe când clujenii speră la un loc care de Europa. Cel puţin pe hârtie, Rapid pare favorită, însă cei de la Universitatea Cluj rămân o nucă tare şi au ascendetul moral din tur, atunci când au învins trupa lui Răzvan Lucescu.
Pronostic: Total goluri 2+, cota 1,24

4. Dinamo – Gaz Metan, sâmbătă ora 20:15
Dinamo joacă primul meci ca şi gazdă pe Arena Naţională, iar acest lucru le va da un mare imbold pentru a câştiga, pe lângă faptul că s-au întărit şi că au calitatea necesară să treacă de trupa  lui Cristi Pustai.
Pronostic: Dinamo câştigă, cota 1,45

5. Petrolul – FC Vaslui, duminică ora 19:30
Pe teren propriu, ploieştenii sunt gata pentru o prestaţie bună, iar fiind pe locul 13, are nevoie de punct sau puncte pentru a scăpa de grijile retrogradării, dar Vaslui pare o trupă prea valoroasă pentru a trece de aceasta, singurul aspect la care moldovenii stau mai prost fiind lipsa de experienţă în Liga 1 a noul antrenor. 
Pronostic: Vaslui sau egal, cota 1,23

6. CS Mioveni – Steaua, duminică ora 21:30
Lanterna roşie, CS Mioveni, primeşte vizita Stelei, o echipă aflată oare la a câta reconstrucţie din ultimii ani? Un meci aparent simplu pentru oaspeţi, dar lipsa de constanţă din sânul echipei lui Ilie Stan poate fi un obstacol de netrecut şi poate singurul aspect care ar putea pune barieră victoriei steliste.
Pronostic: Steaua câştigă, cota 1,65

7. Concordia Chiajna – Oţelul Galaţi, luni ora 20:30
Chiajna, locul 17, are nevoie disperată de puncte pentru a mai avea şanse de salvare de la retrogradare, pe când gălăţenii au la rândul lor nevoie de puncte, pentru a se menţine cu şanse reale în lupta pentru un loc de cupe europene.
Pronostic: Oţelul sau egal, cota 1,20

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu