Meniu

joi, 24 februarie 2011

Internazionale-Bayern Munchen 0-1

In cadrul optimilor de finala ale UEFA Champions League, Internazionale Milano a intalnit, intr-o reeditare a finalei de anul trecut, pe Bayern Munchen. Leonardo a inceput foarte defensiv, intr-un sistem 4-3-2-1, cu J. Cesar- Maicon, Ranocchia, Lucio, Chivu- Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta- Sneijder, Stankovic- Eto'o. Van Gaal a trimis in teren o echipa ceva mai ofensiva, dispusa in modernul 4-2-3-1. Kraft- Lahm, Timoshchuk, Badstuber, Pranjic- L. Gustavo, Schweinsteiger- Robben, Muller, Ribery- Gomez.

Desfasurarea meciului

Jocul celor doua echipe a fost uniform, pe tot parcursul meciului, cu foarte multa miscare de ambele parti, dar fara reusite personale. Cei doi antrenori au lucrat foarte mult la tactica si asta s-a vazut. Nu au prea existat spatii, doar sclipirile lui Eto'o, la nerazzuri, respectiv Robben, la oaspeti, au mai incins tribunele.
Interul, mai mult ca sigur, ca a incercat sa scoata un egal fara goluri, chiar daca au jucat acasa. Asezarea in teren indica acest lucru, pentru ca deseori echipa gandita de Leonardo s-a aparat cu toata echipa, lasandu-l doar pe Eto'o in fata; camerunezul a fost sustinut, in atac, de Stankovic si Sneijder, dar Lahm & co. au stiut cum sa-i anuleze.
Bayern a jucat cu 6 oameni defensivi, iar cei 4 din fata au schimbat mult pozitiile. Aceasta permutare a bavarezilor nu a fost prea eficienta pentru ca nu a surprins cu nimic, dar greseala impardonabila a lui Julio Cesar a facut ca Gomez, in minutul 90'+1, sa inscrie poate cel mai usor gol al lui din sezonul acesta, la lupta cu cel inscris in meciul de trista amintire, pentru noi, cu CFR Cluj.

Acelasi stadion, ca si saptamana trecuta, acelasi rezultat nefavorabil gazdelor, dar alte echipe. Povestea s-a repetat si a fost, din nou, impotriva formatiei de pe Giuseppe Meazza/San Siro. Golul din prelungiri a venit surprinzator si, dupa cum au jucat cele doua echipe, egalul era un rezultat mult mai echitabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu