Meniu

marți, 23 noiembrie 2010

MM la Steaua.

Astazi MM Stoica a fost prezentat oficial in functia de Manager General al Stelei.
Este vazut ca un salvator al clubului, dar oare va putea el sa faca ce a mai facut o data? Este adevarat ca are multe argumente sa reuseasca ce nu au reusit altii si are o exerienta mult superioara celei care a avut-o cand a venit prima oara in Ghencea, dar si presiunea este inzecit mai mare.

Domnul Becali s-a obisnuit mai mult ca oricand sa aiba el ultimul cuvant, sa fie si patron, si manager, si antrenor,  si antrenor cu portarii, si cate si mai cate.
Acest lucru este cel mai mare impediment ca cineva, chiar daca acel cineva se numeste Mourinho,Wenger sau Ferguson, sa aiba sorti de izbanda la Steaua.

Piturca, acum mai putin de jumatate de an, a fost vazut la fel, un salvator, un mesia, dar cum o minune nu tine niciodata mai mult de trei zile a iesit pe poarta din dos cu buza umflata. Incepuse un proiect in urma caruia incepeau sa apare si rezultatele. A adus jucatori buni, capabili sa joace ce li se cere, cu foame de rezultate si, cel mai important, a impus ordinea fara de care nu se poate face perfomanta.

Asa ca vin cu doua intrebari simple: 
-poate Steaua, prin abilitatea lui MM, sa redevina ce a fost acum nu multi ani (chiar daca parca au trecut decenii, secole de atunci) : semifinalista de cupa UEFA si o nuca tare pentru orice echipa din strainatate?
-va avea rabdare domnul Becali ca echipa sa creasca si ii va da mana libera managerului general si antrenorului sa isi faca, pana la urma, meseria pentru care ii plateste?

Cum timpul rezolva toate problemele, nu putem decat sa traim si vom vedea!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu