Meniu

marți, 14 iunie 2011

Piţurcă salvatorul!

Dacă în urmă cu doi ani Piţi era dat afară pe uşa din dos, acum pare singurul care mai poate salva naţionala. O spune presa, o spun şi "oamenii de fotbal", însă, cel mai important, o spun rezultatele obţinute şi profesionalismul de care dă dovadă. Să nu uităm că ne-a calificat la EURO 2000 şi 2008, lucru care ar fi trebuit să-l pună în capul listei lui Mircea Sandu, nu după îndoielnicul antrenor Hagi, prinţul rătăcitor Boloni sau şeicul Olăroiu, antrenori care de mult au pierdut contactul cu fotbalul românesc.

Naşul a anunţat un proiect pe 4 ani, cu un obiectiv îndepărtat, calificarea la EURO 2016, dar sunt sigur că Piţurcă va face tot ce-i stă în putinţă să califice România la europeanul de la anul şi/sau la mondialul din Brazilia, pentru că altfel şi-ar atrage, din nou, antipatia publicului român, un public foarte fin cunoscător, care nu concepe să mai aştepte atâtea amar de campanii pentru a merge în număr mare să susţină Naţionala, oriunde şi oricând.

Aşadar, să sperăm că acest suflu nou să-i trezească pe băieţi, acum, în ceasul al doisprăzecelea, şi să ne calificăm la EURO, pentru că nu ne vom mai întâlni prea devreme cu ocazia de a avea contracandite de nivelul Bosniei şi Belarusului, două echipe pe care acum mai puţin de 10 ani le băteam fără drept de apel!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu