Meniu

vineri, 9 martie 2012

Pariul zilei, etapa a 20-a din Liga 1.

1. FC Vaslui – Concordia Chiajna, vineri ora 19.00 
Prologul etapei are loc la Vaslui, între echipa gazdă şi Concordia, o echipă renăscută de Laurenţiu Reghecampf, care vine cu un moral excelent, după ce etapa trecută a învins campioana Oţelul cu 1-0. Totuşi, începutul bun de retur nu o face nicidecum favorită, moldovenii având de partea lor experienţa şi valoarea individuală a jucătorilor. 
Pronostic: Vaslui câştigă, cota 1.40 

2. Gaz Metan – CFR Cluj, vineri ora 21:30 
Clujenii se deplaseaza la Mediaş, unde vor întâlni o echipă care trece printr-o perioada dificilă, dar aflată la loc sigur, fără grija unei eventuale retrogradări. Toţi aceşti factori, coroboraţi cu valoarea feroviarilor, fac din CFR favorită la câştigarea meciului. 
Ponostic: CFR câştigă, cota 2.00 

3. Oţelul Galaţi – Ceahlăul, sâmbătă ora 19:00 
După înfrângerea de la Chiajna, campioana are nevoie disperată de puncte, iar Ceahlăul nu este o echipă care să pună probleme granzilor, mai ales că joacă în deplasare, astfel că trupa lui Dorinel Munteanu are argumente să ia cele trei puncte. 
Pronostic: Oţelul cîştigă, cota 1.75 

4. Pandurii – Dinamo, sâmbătă ora 20:30 
Un meci care va fi aprig disputat, în trecut Pandurii fiind la un pas de o retrogradare din cauza unei datorii către Dinamo, între două echipe frumoase, cu apetit ofensiv şi foarte orgolioase, mai câbd sunt adversare directe. Liderul nu are voie să facă paşi greşiţi dacă doreşte să rămână cu şanse în lupta pentru titlu, pe când gazdele sunt o formaţie oscilantă, dar bună contra trupelor de valoare ale campionatului. 
Pronostic: Dinamo sau egal, cota 1.31 

5. Sportul – Fc Brasov, duminică ora 15:00 
După victoria surprinzătoare de la Piatra Neamţ, Sportul întâlneşte pe teren propriu echipa antrenată de Şumudică, o formaţie cu jucători mult mai valoroşi şi experimentaţi, iar singurul argument al lui Isăilă este , probabil, omogenitatea mai mare a lotului. Prin urmare, va fi foarte greu pentru gazde să repete evoluţia scorului din etapa trecută, dar gaşca nebună poate fi în stare de orice. 
Pronostic: Braşov sau egal, cota 1.42 

6. FCM Târgu Mureş – Voinţa Sibiu, duminică ora 17:00 
Echipa lui Lăcătuş întâlneşte pe Voinţa, sibienii reuşind o mică surpriză etapa trecută, învingând-o pe Astra Ploieşti cu 1-0. În schimb, mureşenii au pierdut, poate nemeritat, la Cluj, dar au arătat că sunt capabili să aibă un joc de calitate şi au etalat o serie de jucători valoroşi, bine puşi în teren de fostul antrenorul stelist. 
Pronostic: Târgu Mureş sau egal, cota 1.23 

7. Rapid – Petrolul, duminică ora 21:30 
După egalul cu Universitatea Cluj, trupa lui Răzvan Lucescu nu pare să se mai împiedice odată, cu atât mai mult cu cât joacă acasă împotriva Petrolului. Ploieştenii, în schimb, nu au avut prestaţii bune în deplasare, mai ales contra favoritelor la primele locuri, astfel că Rapidul e favorită certă şi, aproape sigur, îşi va respecta blazonul. 
Pronostic: Rapid câştigă, cota 1.40 

8. Universitatea Cluj – Steaua, luni ora 19:00 
Poate pentru prima oară în istorie Steaua nu este favorită la Cluj, nici măcar pe hârtie, cotele pentru câştigarea meciului fiind egale, 2.60. Gazdele au poate cel mai bun joc de posesie dintre echipele din Liga 1 şi au reuşit deseori să îşi domine adversarul, chiar dacă acesta s-a numit Oţelul, Vaslui sau Rapid. De cealaltă parte, Steaua a suferit la Mioveni, unde a castigat greu cu 1-0, şi arată că în momentul de faţă nu este o echipă înghegată, în ciuda unui lot foarte bun. Aşadar, luând în considerare toţi aceşti factori, şepcile roşii au o bună oportunitate să câştige acest meci, dar se poate termina şi cu un rezultat de egalitate. 
Pronostic: U Cluj sau egal, cota 1.42

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu